Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Från oss alla till er alla – här är den uppdaterade Bandypulsappen

Hur går det egentligen för gamla klassiska Västerstrand i damallsvenskan?
Eller med UNIK:s försök till återetablering från division 1 till allsvenskan?
Nu kan du följa ännu fler lag i Bandypulsappen – och även se fler tabeller och resultat än tidigare.

VECKANS LIVE: Här är allt du får live på Bandypuls den kommande veckan

En vecka till julafton – då delar Bandypuls ut en tidig julklapp. Efter den senaste uppdateringen är nu division 1-serierna och båda Allsvenskan damer-serierna tillagda i vår app.

Det gör att du kan följa ditt favoritlag även i de serierna, samt se både resultat och tabeller.

– Vi strävar ju hela tiden efter att ge en bättre och bättre totalupplevelse över svensk bandy på Bandypuls. I och med den här uppdateringen så går ju den utvecklingen åt rätt håll, säger Rikard Bäckman, nyhetschef på Bandypuls.

Serierna det rör, där du nu alltså kan bocka i ditt favoritlag och få pushnotiser till din telefon, är division 1 övre norrland, division 1 nedre norrland, division 1 östra, division 1 västra och division 1 södra på herrsidan och allsvenskan norra samt allsvenskan södra för damer.

– Det är ju bara att titta så ser man ju att det finns gott om klassiska bandylag där; Hammarby, Västerstrand, Skutskär, Selånger, UNIK, Vargön, bland andra, säger Rikard Bäckman.

Se i bilderna nedan hur Bandypulsappen ser ut efter uppdateringen:

TRAILER: Se del 3 av Bandypuls dokumentärsatsning #vägentillannandagen i TV-spelaren nedan