Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Från oss alla till er alla – här är den uppdaterade Bandypulsappen

Hur går det egentligen för gamla klassiska Västerstrand i damallsvenskan?
Eller med UNIK:s försök till återetablering från division 1 till allsvenskan?
Nu kan du följa ännu fler lag i Bandypulsappen – och även se fler tabeller och resultat än tidigare.

Annons

VECKANS LIVE: Här är allt du får live på Bandypuls den kommande veckan

En vecka till julafton – då delar Bandypuls ut en tidig julklapp. Efter den senaste uppdateringen är nu division 1-serierna och båda Allsvenskan damer-serierna tillagda i vår app.

Det gör att du kan följa ditt favoritlag även i de serierna, samt se både resultat och tabeller.

– Vi strävar ju hela tiden efter att ge en bättre och bättre totalupplevelse över svensk bandy på Bandypuls. I och med den här uppdateringen så går ju den utvecklingen åt rätt håll, säger Rikard Bäckman, nyhetschef på Bandypuls.

Serierna det rör, där du nu alltså kan bocka i ditt favoritlag och få pushnotiser till din telefon, är division 1 övre norrland, division 1 nedre norrland, division 1 östra, division 1 västra och division 1 södra på herrsidan och allsvenskan norra samt allsvenskan södra för damer.

– Det är ju bara att titta så ser man ju att det finns gott om klassiska bandylag där; Hammarby, Västerstrand, Skutskär, Selånger, UNIK, Vargön, bland andra, säger Rikard Bäckman.

Se i bilderna nedan hur Bandypulsappen ser ut efter uppdateringen:

TRAILER: Se del 3 av Bandypuls dokumentärsatsning #vägentillannandagen i TV-spelaren nedan