Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glad midsommar – här är all läsning du kan njuta av under semestern

Glad midsommar alla bandyälskare.
Att sommaren är här betyder dock inte att vi på Bandypuls slår av på tempot – här är läsningarna som du kan njuta av i hängmattan i sommar.
– Vi laddar upp med hela fem sommarserier och som vanligt har vi nyhetskoll hela vägen fram till hösten, säger redaktören Andreas Tagg.

Sommar och torka vad gäller bandyläsning? Inte alls. Vi på Bandypuls har planerat och bunkrat för att alla semesterfirare ska få bandytörsten släckt även under den varmaste årstiden.

Under juli och augusti kommer du som prenumerant att kunna ta del av hela fem olika sommarserier. Dessutom är vår redaktör Magnus Wilsson i tjänst hela sommaren, för att ge dig nyhetskollen hela vägen fram till hösten.

– Vi vet sedan tidigare år att våra trogna kunder vill läsa om bandyn även under sommaren. Nu kommer vi att erbjuda minst en läsning per dag, säger Andreas Tagg.

HÄR NEDAN KAN DU LÄSA MER OM VÅRA SOMMARSERIER

KLUBBAR I SKYMUNDAN

Bandypuls är den ledande nyhetskällan när det kommer till bandy. Men det finns ett myller av klubbar bakom eliten, som kanske allt för sällan lyfts fram i rampljuset.

Därför tar vi tillfället i akt att berätta om fem klubbar på "bandyns bakgård", föreningar från Halland i söder till Norrbotten i norr. Alla med sin alldeles egen speciella berättelse. Vilken en av dessa är kan ni utläsa av bilden ovan.

PROFILINTERVJUN

Ett lika klassiskt som uppskattat grepp. Djuplodande intervjuer med stora profiler från sporten vi älskar.

Bland annat möter ni Pär Gustafsson som berättar om beslutet han aldrig trodde att han skulle ta, men som lyfte karriären till höjder han aldrig hade nått annars.

HYPOTETISKT

Ni minns kanske när vi ställde en rad hypotetiska och kluriga frågor till tränarna i elitserien? Nu kör vi en favorit i repris med 14 spelare, en från varje elitserielag.

Skulle pengar kunna locka dig till värsta rivalen? Är det okej att fuska på planen så länge ingen ser? Vad ångrar du från karriären som gått? Det är några av frågeställningarna som spelarprofilerna ställs inför.

DRÖMELVAN

Vissa klubbar har fostrat fler storspelare än andra. I den här miniserien i tre delar tar vi en titt på tre av dessa klubbar och ställer oss frågan: Hur skulle laget se ut om alla vände hem? En drömelva, helt enkelt.

DET GLÖMMER JAG ALDRIG

En fråga. En berättelse. Ibland behöver det inte vara krångligare än så för att bli intressant. I den här serien berättar profilerna om stunden som för alltid kommer att finnas kvar närmast hjärtat.