Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glädjebeskedet: Samuli Helavuori skriver långtidskontrakt med Bollnäs

Samuli Helavuori förlänger med Bollnäs.
26-åringen har skrivit på för ytterligare fem år med klubben.
– Det var inte ett så svårt beslut att ta, säger Helavuori till klubbens hemsida.

Samuli Helavuori kom till Bollnäs som 20-åring.

Sedan dess har han tagit stora steg i klubben, och med ett år kvar på kontraktet väljer han nu att förlänga det ytterligare.

Helavuori har skrivit på ett 3+2-årskontrakt, vilket innebär att han kommer spela i klubben de kommande sex säsongern om plusåren utnyttjas.

– Vi trivs jättebra. Bandymässigt känns det helt rätt att vara här. Det är bra stöd både från föreningen och supportrarna och det är kul att spela i ett lag där engagemanget kring laget är så stort, säger Helavuori till klubbens hemsida.

Han berättar också att truppen känns bra just nu.

Det är några som skrivit långa avtal med föreningen nu och det ger en trygghet. Det har också kommit upp lite nya spelare, juniorer från Snoddas och så, vilket gör att vi får en bra mix av nya och gamla spelare. Juniorerna är hungriga och det är full fart på träningarna, säger Helavuori.

Även klubbchefen Roberg Lindgren är nöjd med förlängningen.

– Det är jättebra. En ”gammal ung spelare” som förlänger sitt avtal.

Dessutom kommer beskedet att Edvin Nilsson flyttar hem och ansluter till truppen efter tre år på bandygymnasiet i Sandviken.