Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gripens uppryckning hjälpte inte – Karlsson med hattrick när Villa vann i Vänercupen

Det var upplagt för en utklassningsseger för Villa. Men i Sparbanken Lidköping Arena fick hemmalaget slita för att slå Gripen Trollhättan i Vänercupens premiär.

Efter Gripens stjärnsmäll och förlust med 1–14 mot Tillberga i lördags var det nog inte många som trodde att Ari Holopainens nya gäng skulle kunna utmana Villa Lidköping i Vänercupen på onsdagskvällen. Men det blev allt annat än en promenadseger för hemmalaget. Villa vann matchen med 4–2 efter tre mål av anfallaren David Karlsson.

Inför 502 åskådare inledde den historiske skyttekungen målskyttet redan i den sjätte minuten. Gripens Adam Blomster kvitterade kort senare innan Johan Grahn gav gästerna ledningen med 2–1 efter 25 minuter. Med första halvlekens sista skott kvitterade sedan David Karlsson på hörna.

LÄS ÄVEN: Nordmarks passning till Villa-tränaren inför premiären i Vänercupen

I inledningen av andra halvlek återtog Villa ledningen efter att nyförvärvet Axel Ekholm gjort 3–2 i 52:a minuten. David Karlsson fastställde slutresultatet 4–2 genom att skjuta in sin andra hörna i 89:e minuten.

Nästa match i trelagsturneringen Vänercupen spelas mellan Vänersborg och Gripen den 14 september.