Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hammarbytränaren efter kvartsfinalbeskedet: "Vi ska skicka ut Bollnäs"

Bollnäs valde Hammarby som kvartsfinalmotståndare.
Utmärkt, tycker assisterande tränaren Misja Pasjkin.
– Vi är fysiskt starkare än dom, säger han.

LÄS ÄVEN: Så spelas kvartsfinalerna – matcher och speldatum

Hammarbys säsong har varit minst sagt upp och ner. Det började knackigt, blev lysande i mitten och avslutades med tre raka förluster efter VM-uppehållet.

När laget föll med 3–7 hemma mot Sirius, som därmed undvek kval, låg assisterande tränaren Misja Pasjkin däckad framför datorn.

LÄS ÄVEN: Det kan Hammarby ta med sig in i slutspel: "En del lag har fått erfara" (Plus)

– Jag har legat sjuk i 40 graders feber, så jag såg matchen på datorn i dag. Det är klart att vi inte är nöjda med att förlora hemma trots att det inte betyder nåt poängmässigt. Jag är inte nöjd med vad jag såg, men vi är absolut inte oroliga, säger han.

TV: Bandypuls sände live under slutspelsvalet – här är reprisen

När kvartsfinalerna fastställdes under fredagskvällen valdes Hammarby av Bollnäs. Inte heller det oroar Misja Pasjkin.

– Det är väl en häftig kvartsfinal. Vi har bra bilder från Bollnäs och det är inte mer än att vi ska skicka ut Bollnäs ur kvartsfinalen, säger han och ser fram emot potentiella folkfester på Zinken.

– Det kommer bli häftigt med mycket folk. Vi ska skicka ut Bollnäs och gå vidare. Ju längre matchserien går, desto mer talar för oss i bäst av fem. Jag tycker att vi är fysiskt starkare än vad dom är, säger Misja Pasjkin.

MATCHFAKTA

Hammarby–Sirius 3–7 (2–2)

Målen: 0–1 (4) Viktor Broberg, 1–1 (26) Adam Gilljam, 2–1 (40) David Brodén, 2–2 (41) Joonas Peuhkuri, 2–3 (47) Viktor Broberg, hörna, 2–4 (48) Markus Kumpuoja, 2–5 (77) Viktor Broberg, hörna, 3–5 (80) Jesper Jonsson, 3–6 (84) Johan Jansson Hydling, straff, 3–7 (86) Tobias Andersson.

Hörnor: 12–6.

Utvisningar: Hammarby, 3x10, 1x5.

Publik: 2 563.

Domare: Andreas Broberg.