Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Häng med bakom kulisserna hos VSK – i ny dokumentärserie: "Brutalt"

 
#mestamästarnainifrån
Visa alla artiklar

Efter två tunga säsonger startar VSK Bandy om.
Ta chansen och häng med in bakom kulisserna hos klubben och följ hela försäsongen i dokumentärserien #mestamästarnainifrån med start på onsdag.

Redan nu kan du tjuvtitta på trailern till den första avsnittet här nedan:

På onsdag klockan 19.00 är det dags.

Då släpps det första avsnittet av dokumentärserien VSK – #mestamästarnainifrån som kommer att följa Västerås SK under försäsongen. Lär känna spelarna, tränarna och andra runt laget och se hur ett av Sveriges största bandylag tränar hårdare än någonsin för att göra sig redo för säsongen 2018/19.

Dokumentären är gjord av VLT:s och Bandypuls reporter Emelie Nilsson.

– VSK är ju ett av de stora lagen och vi vet att intresset är stort för dem. Vi har gjort andra dokumentärer med lag i Västmanland och sett att de varit uppskattade. Men den här blir lite annorlunda i och med att det är en försäsongsdokumentär. Här får du verkligen se slitet från första träningen och fram till seriestart, berättar hon.

Hur nära kommer tittarna komma VSK?

– Väldigt nära. Vi är med på träningar och kommer även att få möta spelare utanför i det privata och sedan hela vägen in i omklädningsrummet.

Var det svårt att få VSK att ställa upp?

– Inte det minsta. Jag upplever att de själva gärna ville att vi skulle göra det här och det har varit öppna dörrar för mig att vara med och filma precis när jag vill.

Det första avsnittet fokuserar mycket på just den nystarten laget gör med yngre spelare nu när flera rutinerade veteraner lämnat.

– Bland annat får vi en väldigt självkritisk, öppen och insiktsfull intervju med Michael Carlsson som jag hoppas att supportrarna kommer att tycka är intressant, säger Emelie Nilsson.

Varför är det extra intressant att följa VSK:s uppladdning inför en säsong just i år?

– Just på grund av det läget klubben är i, att man börjar om från en annan nivå och med en ny plan för hur man ska ta sig tillbaka till toppen inom en treårsperiod. Tidigare har man varit ett lag som andra jagat för att komma ikapp men nu är det VSK som måste jaga.

– Sedan är det uttalat att de ska köra lite tuffare träning än vanligt den här försäsongen och det kan man verkligen se i dokumentären för det kommer bli brutalt stundtals.