Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Bandypuls nya tv-satsning – se tolv försäsongsmatcher direkt hos oss

Säsongen närmar sig, men först ska lagen slipa på formen i ett antal träningsmatcher under hösten.
Nu kan Bandypuls berätta att vi kommer att sända minst tolv matcher från elitserielagens försäsong.
– Vi vet att det brukar vara väldigt uppskattat när vi sänder träningsmatcherna, säger Jonna Igeland, redaktör på Bandypuls.

Annons

I veckan börjar försäsongen på riktigt när den första träningsmatchen spelas i Söderhamn. Sedan följer två månader med intensivt matchande för vissa lag, och desto mer sparsamt för andra.

Oavsett hur många matcher ditt lag spelar kommer du dock att kunna se alla elitserielag minst en gång i Bandypuls sändningar.

Först ut är vår livesändning av Broberg–Edsbyn, ett hälsingederby som drar igång hela försäsongen. Därefter följer bland annat ett spännande möte mellan förra säsongens finalist Västerås och nykomlingen AIK.

– Nykomlingarna drar alltid till sig ett visst intresse, och AIK är förstås lite extra spännande med tanke på nyförvärven och att det är första gången de spelar i elitserien, säger Jonna Igeland, redaktör på Bandypuls.

– Sedan är det alltid intressant att se hur lagen ser ut nu när det börjar närma sig säsong. Hur anpassar sig nyförvärven? Vilka har försämrats, vilka har förbättrats sedan förra säsongen? Det här är en väldigt spännande tid, och med våra sändningar kan du få koll på hela serien var du än befinner dig.

För att se sändningarna behöver du vara pluskund på Bandypuls, eller någon annan av Mittmedias tidningar. Är du inte redan det kan du bli det här.

Har du en prenumeration på någon av Mittmedias papperstidningar? Då ingår Bandypuls sändningar utan extra kostnad. Du behöver bara aktivera ditt digitala konto. Har du redan ett inlogg loggar du in med samma uppgifter på Bandypuls.se.

Hela listan – här är matcherna Bandypuls tv-sänder under försäsongen

22/8: Broberg–Edsbyn, 19.00

30/8: Västerås–AIK, 19.00

4/9: Villa Lidköping–AIK, 19.00

14/9: Västerås–Sandviken, 14.40

18/9: Villa Lidköping–Vetlanda, 19.00

20/9: Vetlanda–Motala, 19.15

21/9: Åby/Tjureda–Frillesås, 15.00

22/9: Villa Lidköping–Vänersborg, 19.00

6/10: Åby/Tjureda–Bollnäs

20/10: Sirius–AIK, 12.45

23/10: Broberg–Hammarby

25/10: Sandviken–Bollnäs, 19.00