Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Tillbergas nya tränare – och han förlänger sitt kontrakt: "Det lockar mig"

Tillberga Bandy har gjort klart med en ny tränare.
Jan Ahlgren, med ett förflutet i VSK Bandy, tar över huvudansvaret efter Olle Wiberg.
– TB kommer att ha en ung, hungrig och ambitiös trupp och det lockar mig, säger han.

Olle Wiberg har lämnat Tillberga för VSK Bandys damlag. Nu är hans efterträdare klar. Under måndagskvällen presenterade den allsvenska klubben Jan Ahlgren som ny huvudtränare.

– Jag har haft ett uppehåll när barnen växt upp men hela tiden följt bandyn på nära håll. Det var rätt läge att kliva in igen och jag känner mig riktigt hungrig på detta. TB kommer ha en ung, hungrig och ambitiös trupp i år och det lockar mig. Jag vill vara med och bygga Västeråsbandyn och spelarna långsiktigt så uppdraget känns helt rätt, säger Ahlgren till klubbens hemsida.

Calle Juhlin, ordförande:

– Det har dragit ut på tiden men samtidigt har vi haft önskemål om att få in ett nytt namn som inte har varit i klubben tidigare eftersom vi gör lite av en nystart. Det känns riktigt bra att vi gjort klart med Janne som har sin bakgrund i VSK och har goda relationer där med tanke på vårt kommande samarbete. Det här blir en injektion för hela klubben.

På spelarsidan är det klart att den egna produkten Niklas Engström förlänger sitt kontrakt.

– Niklas är en hårt arbetande spelare som har haft en stadigt stigande utveckling under flera år. Han gjorde bra ifrån sig i elitserien och kommer förhoppningsvis att växa ytterligare i allsvenskan, säger Calle Juhlin.