Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är veckans livesända matcher på Bandypuls: "En finalrepris direkt – blir inte bättre än så"

Sex matcher på tre dagar.
I helgen fortsätter Bandypuls storsatsning på livesända matcher.
Den här gången med matcher från elitserien, allsvenskan – och damernas elitserie.

► 15 november 18.20: Tellus-Ljusdals BK, Allsvenskan herr

"En tydlig toppmatch fastän serien fortfarande är väldigt ung. Jag hoppas på en blandning av elitseriespel (disciplin) och klassisk, allsvensk ”tuta och köra”-bandy. Oerhört viktig match för båda lagen om man vill kunna ta en direktplats upp", skriver Bandypuls krönikör Bandysurr inför matchen.

► 15 november 18.50: Frillesås-Villa Lidköping, Elitserien herr

Första gången den här säsongen vi visar Villa Lidköping live på sajten. Regerande mästarlaget är given favorit, men matchen spelas på Sjöaremossen och där brukar Frillesås vara starka. Kan laget, som tog poäng av Hammarby förra veckan, hota Villa?

► 16 november 12.55: Skutskär-Västerås SK, Elitserien dam

Vilken match att inleda vår satsning på damernas elitserie med! En finalrepris direkt – kan det bli bättre?! Spännande att se om Skutskär har något att sätta emot VSK, som varit otroligt starkt på försäsongen.

► 16 november 13.50: Boltic-Örebro, Allsvenskan herr

Rivalitet! Jag säger bara en sak: Känslor. Det här mötet kantas alltid av känslor, både på och utanför isen. Två förväntade mittenlag som mäter sina krafter – det lär bli åka av.

► 16 november 14.50: Kungälv-Tillberga, Allsvenskan herr

Skarpe Nord står äntligen redo. Två lag som fortfarande inte har vunnit den här säsongen. Det lär bli ett ställningskring, med tanke på de senaste matcherna är det två lag som lär göra allt för att vinna matchen.

► 17 november 13.50: Rättvik-Kalix, Allsvenskan herr

Var har vi Rättvik och Kalix egentligen? En match där det kan gå hur som helst – Rättvik är riktigt vassa i sina bästa stunder. Samtidigt som Kalix har haft vissa problem under säsongsinledningen, förlust i premiären mot Skutskär.