Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Villas första nyförvärv: "Någonting som vi har tittat på en längre tid"

Att Felix Pherson skulle lämna Vänersborg var klart sedan länge.
På måndagen presenterades han som Villa Lidköpings första nyförvärv inför nästa säsong.
– Vi ser en stor fördel i hans storlek och hans kraft, säger tränaren Johan Sixtensson.

Annons

Villa Lidköping kallade till presskonferens på lunchtid på måndagen. Där presenterade klubben sitt första nyförvärv inför nästa säsong. 23-årige Felix Pherson har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben, med option för ytterligare en säsong.

– Jag tycker det känns bra, inspirerande och härligt, säger Felix Pherson under presskonferensen.

Redan under pågående slutspel deklarerade Felix Pherson att han skulle lämna Vänersborg och sedan dess har spekulationerna om hans framtid pågått. Efter två säsonger i Vänersborg går nu alltså karriären vidare i Lidköping.

LÄS MER: Pherson petas och lämnar Vänersborg: "Det var droppen"

Felix Pherson fick under presskonferensen den klassiska frågan om att beskriva sig själv som bandyspelare. Men den bollade han vidare till tränaren Johan Sixtensson.

– Det är en fysisk spelare och vi har elitseriens kanske kortaste lag så allt blir tungt för oss som är över 1,70. Nu får vi in Felix och vi ser en stor fördel i hans storlek och hans kraft. Det är någonting som vi har tittat på en längre tid men det var först nu som det gavs tillfälle, säger Sixtensson om det senaste tillskottet i Villatruppen.