Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IFK Motala förlänger med huvudtränaren: "Ska fortsätta att bygga vidare på det spel vi hade"

IFK Motala har förlängt kontraktet med huvudtränaren Mattias Sjöholm. Det bekräftar bandyklubben på ett pressmeddelande.
–  Vi ska fortsätta att bygga vidare på det spel vi hade förra säsongen, säger han till klubbens hemsida.

Tidigare i veckan stod det klart att Elias Gillgren och Viktor Spångberg stannar i Motala trots intresse från andra klubbar.

Nu faller nästa pusselbit på plats. Huvudtränaren Mattias Sjöholm, som höll klubben kvar i Elitserien den gångna säsongen väljer att stanna i klubben. Det meddelar klubben på sin hemsida.

– Jag har velat fortsätta och är glad att det nu har löst sig, säger Mattias. Vi ska fortsätta att bygga vidare på det spel vi hade förra säsongen, men vässa till det lite ytterligare, säger han.

Sportchefen Pär Beckne väljer att hylla tränaren och säger att det hela känns mycket bra nu när det har blivit klart med förlängningen.

– Mattias har hela tiden varit vårt förstaval och det känns mycket bra att det nu är klart. Vi fortsätter nu tillsammans att arbeta fram teamet runt Mattias och hoppas att inom kort kunna presentera hela tränarkonstellationen. säger Per Beckne.

Läs också:

Motalas glädjebesked – stortalangerna stannar: "Bästa stället för mig att utvecklas på"

(+) Lista – här är hetaste namnen under silly season: "Det vattnas i munnen på sportcheferna"