Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IFK Rättvik bryter med Mathias Stavis: "Inga hard feelings"

Mathias Stavis har varit en av Rättviks viktigaste spelare de två senaste säsongerna. Nu står det klart att han bryter kontraktet med klubben.

Studier på annan ort är anledningen till att mittfältaren Mathias Stavis och IFK Rättvik har valt att bryta kontraktet, som förlängdes efter säsongen.

– Jag har haft en bra dialog med Mathias och vi har pratat igenom detta och det är inga hard feelings oss emellan utan vi har kommit fram till denna lösning med flaggan i topp. Det är såklart tråkigt att vi tappar en så bra spelare som Stavis och som varit i klubben i två år, och nästa säsong skulle bli den tredje men vi får nu blicka framåt. Det ser ljust ut på spelarfronten då vi lyckats knyta till oss flera bra nyförvärv, och vi har även flera duktiga spelare på väg in, säger Simon Westergren i IFK Rättviks sportgrupp i ett pressmeddelande.

– Jag är inte orolig på något sätt över detta utan den trupp som vi har är vi mycket nöjda med.

Stavis kom till Rättvik från elitserien och Ljusdal 2014. Med nio mål och 17 assist på 19 matcher var han lagets poängkung förra säsongen.

LÄS OCKSÅ: Nytt bandyförvärv till IFK Rättvik

Spelschemat klart – här är premiäromgången i allsvenskan

Klart med återkomst i Rättvik för Daniel Bodeström