Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IK Tellus förstärker – får in två spelare från Peace & Love City

Fjolårets nykomlingar i elitserien stärker upp laget ytterligare inför sin andra säsong i bandyns högstaliga. Elias Engholm och Mattias Carlsson från Borlängelaget Peace & Love City ansluter till Stockholmsklubben, avslöjar Tellus på sin Facebook-sida.

Rasmus Eriksson, Tobias Björklund och Filip Skoglund har redan skrivit på kontrakt för IK Tellus inför den kommande säsongen. Nu står det klart att laget även förstärkning från Dalarna.

För Plus-kunder: Tellus sportchef bodde i USA när terrorn lamslog världen: "Glömmer aldrig den dagen"

19-årige anfallaren Elias Engholm ansluter och försvararen Mattias Carlsson gör comeback i Tellus.

"Bra skridskoåkare och kan gå på djupet som vi saknar lite idag samt även en bra skytt på hörnor som vi behöver" skriver klubben på Facebook om Engholm.

För Plus-kunder: Här är sportchefens jakt på ny Tellustränare: "Huvudspåret är meriterat"

Mattias Carlsson, som är tvillingbror med målvakten Markus Carlsson, återvänder till Stockholm på grund av jobbsituation.

"Mattias är granithård och ett fysisk praktexempel och hans 99 kg kommer vi att få nytta av i vinter", skriver klubben.

För Plus-kunder: Rönnqvist om stämningen i Tellus: "Har varit en hel del slitningar i organisationen"

Engholm ansluter i samband med att Tellus startar upp träningarna igen nästa vecka och Carlsson kommer till Stockholmslaget i slutet av augusti.