Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Johan Esplund öppnar för comeback mot Vetlanda: "Det är mest rädslan som har varit jobbig"

Villa Lidköping har radat upp sex raka segrar i elitserien.
Och nu kommer nästa glädjebesked för klubben – då Johan Esplund närmar sig comeback.
– Det har gått lite snabbare än vad vi har trott, säger han om rehabiliteringen efter knäskadan.

Johan Esplund har tvingats att följa inledningen av elitserien från sidan. Ett uttänjt ledband har hållit Villastjärnan borta från spel. Men nu är han på väg tillbaka – och kanske finns han med i truppen redan mot Vetlanda på lördagen.

– Sex veckor säger dom att det ska vara innan jag kanske kan spela men det har gått lite snabbare än vad vi har trott. Så jag hoppas kanske på spel imorgon (mot Vetlanda) men vi får se hur det känns på träningen, säger Johan Esplund till Villas webb-TV.

Villa Lidköping har övertygat stort och med full pott på sex matcher toppar man elitserien. Från sidan har Esplund imponerats av det han har sett, framför allt vad gäller lagets defensiv.

Själv har han varit på is, till en början under lättare former, sedan en tid tillbaka. Och framför allt börjar vissa mentala spärrar nu att släppa.

– Det känns som att jag kan göra saker och vågar utmana och gå in i situationer. Det är mest rädslan som har varit jobbig, jag har inte känt så mycket av själva skadan så, säger Johan Esplund.

Villa Lidköping tar emot Vetlanda klockan 17.00 på lördagen och Bandypuls liverapporterar från matchen.