Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: Bandypuls jättesatsning – livesänder 31 toppmatcher på en månad

Hela Svenska cupen och nya Vänersborgsklubban cup exklusivt.
Dessutom damernas finalhelg i Svenska cupen och det som återstår av de redan utlovade träningsmatcherna.
Bandypuls ger dig 31 (!) livesända toppmatcher från svensk bandy den kommande månaden.
– Vi är otroligt stolta, det här är jättehäftigt, säger Rikard Bäckman.

Bandypuls har nu glädjen att gå ut med hela schemat för resten av försäsongen i svensk bandy. Bonnier News Local, där Bandypuls ingår, har nyligen gjort klart med exklusiva sändningsrättigheter för:

► Vänersborgsklubban cup, herrar – 9-11 oktober

Ny turnering i svensk bandy, som spelas i Vänersborg. IFK Vänersborg, Villa Lidköping, AIK och Frillesås möter varandra och det lag som toppar tabellen på söndagen vinner turneringen. Bandypuls livesänder alla sex matcher exklusivt.

► Svenska cupen, herrar – 23-25 oktober

Den 16:e upplagan av turneringen, som spelas i Lidköping 23-25 oktober. Bandypuls livesänder allt exklusivt – tolv gruppspelsmatcher fördelat på två grupper, de två semifinalerna och finalen.

Vi har dessutom gjort klart med:

► Svenska cupen, damer (finalhelg) – 10-11 oktober

Höstens gruppspel är avgjort – nu har VSK, Villa, Skutskär och AIK tagit sig till finalhelg i Västerås. Semifinaler på lördagen och final respektive bronsmatch på söndagen. Bandypuls livesänder de fyra matcherna.

Tidigare i höst berättade Bandypuls om att vi kommer att livesända totalt tio försäsongsmatcher för elitserielagen. Fyra av dem är nu spelade – här hittar du repriserna:

Sirius–HammarbyBroberg-SAIKSAIK–EdsbynSirius–AIK

Vi har därmed sex matcher kvar att leverera. Det blir dessa:

16/10: Edsbyn–AIK

17/10: Vetlanda–Frillesås

29/10: SAIK–Bollnäs

4/11: VSK–Motala

6/11: SAIK–AIK

6/11: Vänersborg–Villa

Allt detta blir alltså 31 stycken toppmatcher – både herr och dam och flera turneringar där det är tävling på riktigt.

– Det känns nästan för bra för att vara sant och vi är otroligt stolta. Bara livematcherna i sig motiverar ju att man ska vara kund hos oss – och då vill jag poängtera att vi gör nyheter och reportage om bandy varje dag också, säger Rikard Bäckman, projektledare för livesport i Bonnier News Local och redaktör på Bandypuls.

Bli kund hos Bandypuls i dag – den här länken är snabbaste vägen. Om du är papperstidningskund på någon av Bonnier News Locals titlar, exempelvis Ljusnan, VLT, Gefle Dagblad, Falu-Kuriren eller Sundsvalls Tidning, så ingår Bandypuls i ditt abonnemang. Då är det bara en digital aktivering som krävs. Samma princip gäller om du är Plus Premium-kund digitalt, då ingår också Bandypuls för dig.

– Företagets tankar om livesport generellt är inte tillfälliga, utan det är full kraft och fokus på det området även framåt, säger Rikard Bäckman.