Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Bandypuls visar P20-finalen mellan Edsbyn och Vetlanda

Efter succén med ungdoms- och juniorfinalerna i helgen erbjuder Bandypuls en ny toppmatch:
Vi visar SM-finalen för P20 mellan Edsbyn och Vetlanda på fredag.
– Det är häftigt att vi kan erbjuda våra Pluskunder denna kanonmatch, säger Bandypuls redaktör Andreas Tagg.

Annons

Bandypuls direktsände finalerna från Örebro den gångna helgen och i och med att vi även visar P20-finalen, så har våra pluskunder kunnat se samtliga finaler på ungdoms- och juniorsidan.

P20-finalen, som spelas mellan Edsbyn och Vetlanda, kommer du som är Pluskund på Bandypuls att ha tillgång till, vilket är möjligt tack vare ett samarbete med Elitserien och Bandyplay.

– Vi och Bandypuls jobbar hela tiden med att fördjupa vårt samarbete, eftersom Bandypuls är ledande i medie-Sverige när det gäller att bevaka bandy. Detta är ytterligare ett steg i att jobba tillsammans för att lyfta svensk bandy, säger ligachefen Per Selin.

Andreas Tagg, redaktör på Bandypuls:

– Vi har otroligt lojala och intresserade användare hos oss och vi vill hela tiden kunna erbjuda dem bandybevakning av högsta klass. Att då kunna erbjuda en godbit som P20-finalen är verkligen jätteglädjande.

Matchen produceras av Bandyplay och går även att köpa som PPV hos Bandyplay. Matchen börjar 19.00 på fredag och sändningen drar igång tio minuter före avslag.