Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Bandypuls visar P20-finalen mellan Edsbyn och Vetlanda

Efter succén med ungdoms- och juniorfinalerna i helgen erbjuder Bandypuls en ny toppmatch:
Vi visar SM-finalen för P20 mellan Edsbyn och Vetlanda på fredag.
– Det är häftigt att vi kan erbjuda våra Pluskunder denna kanonmatch, säger Bandypuls redaktör Andreas Tagg.

Bandypuls direktsände finalerna från Örebro den gångna helgen och i och med att vi även visar P20-finalen, så har våra pluskunder kunnat se samtliga finaler på ungdoms- och juniorsidan.

P20-finalen, som spelas mellan Edsbyn och Vetlanda, kommer du som är Pluskund på Bandypuls att ha tillgång till, vilket är möjligt tack vare ett samarbete med Elitserien och Bandyplay.

– Vi och Bandypuls jobbar hela tiden med att fördjupa vårt samarbete, eftersom Bandypuls är ledande i medie-Sverige när det gäller att bevaka bandy. Detta är ytterligare ett steg i att jobba tillsammans för att lyfta svensk bandy, säger ligachefen Per Selin.

Andreas Tagg, redaktör på Bandypuls:

– Vi har otroligt lojala och intresserade användare hos oss och vi vill hela tiden kunna erbjuda dem bandybevakning av högsta klass. Att då kunna erbjuda en godbit som P20-finalen är verkligen jätteglädjande.

Matchen produceras av Bandyplay och går även att köpa som PPV hos Bandyplay. Matchen börjar 19.00 på fredag och sändningen drar igång tio minuter före avslag.