Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Bandypuls visar semifinalserien mellan Västerås SK och Skutskär

Bandypuls fortsätter att satsa på livesända matcher den här säsongen. Nu är det klart att vi visar semifinalerna mellan Västerås SK och Skutskär med start på torsdag.

► Följ elitseriekvalet på Bandypuls – så gör du för att se matcherna direkt

Bandyns bästa tid är nu. Det skrev Bandypuls krönikör Tobias "Zocke" Johnsson i måndags – och vi håller verkligen med honom.

Herrarnas slutspel är inne i ett avgörande skede med två glödheta semifinalserier, och parallellt spelas också ett högintressant elitseriekval – som visas i sin helhet på Bandypuls.

Nu är det också klart att vi kommer att visa två eller eventuellt tre matcher i damernas slutspel. Det gäller semifinalserien mellan förra årets SM-tvåa Västerås SK och den här säsongens nykomling och uppstickare Skutskär som har flera landslagsspelare i truppen.

Första semifinalen spelas i Skutskär på torsdag. På lördag spelas det andra mötet, då i ABB Arena. Om det blir en tredje och direkt avgörande match spelas den på söndag, även den i Västerås.

Bandypuls hade också för avsikt att visa regerande mästarlaget Karebys hemmamatcher i semifinalserien mot AIK, men tekniska begränsningar hindrar oss tyvärr från att göra det.

Här är länkar till matcherna mellan VSK och Skutskär:

8 mars: Semifinal 1: Se Skutskärs IF-Västerås SK

10 mars: Semifinal 2: Se Västerås SK–Skutskärs IF

11 mars (om matchserien inte redan är avgjord): Semifinal 3: Se Västerås SK–Skutskärs IF

-

MISSA INTE

Sista omgången färdigspelad – så spelas damernas slutspel

Här hittar du tabeller och resultat från slutspel och kval

Nu blir bandyn mer jämlik – samma prispengar för damer och herrar