Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Efter spekulationerna – Hellmyrs skriver långt kontrakt med Bollnäs

Efter många om och men står det nu klart: Per Hellmyrs stannar i Bollnäs – i fem år.
– Det är klart att man har vridit och vänt på det fram och tillbaka, men till slut så kändes det väldigt rätt att fortsätta, säger 34-åringen på klubbens Facebooksida.

För en månad sedan fick Per Hellmyrs snällt motta en silvermedalj, när hans moderklubb Edsbyn blev svenska mästare. Sedan dess har 34-åringens framtid varit den svenska bandyvärldens mest omtalade.

Men på måndagen kunde Bollnäs sätta punkt för spekulationerna, genom att meddela att Per Hellmyrs har skrivit på ett femårskontrakt (3+2) för klubben.

– Det ska bli otroligt spännande att fortsätta på det här. Det finns alla möjligheter i världen att hålla sig kvar i toppen, säger ytterhalven på klubbens Facebooksida.

– Vi är otroligt nöjda över att förlänga Pers avtal. Han är en av våra absolut viktigaste spelare och med det här avtalet kan vi bygga denna förening för en lång framtid, säger klubbchef Robert Lindgren.