Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Han ersätter Muhrén som assisterande tränare i Villa

Uppgifter gjorde gällande att Nikolai Rustad Jensen skulle presenteras av Villa.
Men nyheten från klubben på torsdagskvällen var något annat.
– Jag kunde helt enkelt inte säga nej till. Det ska bli fantastiskt kul, säger Mikael Bortstner, som blir assisterande tränare till Johan Sixtensson.

Forne målvaktsprofilen Mikael Bortstner ersätter Magnus Muhrén, numera i SAIK, som assisterande tränare i Villa Lidköping. Det meddelade klubben sent på torsdagseftermiddagen.

– Mikael har stark drivkraft och är en stor entusiast som vi tror mycket på. Detta har också varit Johan Sixtenssons önskemål och Magnus Muhrén har rekommenderat sin efterträdare, säger Jonas "Sparris" Johansson i ett pressmeddelande.

Mikael Borstner kommer senast från Boltic där han också var målvakt under sin aktiva karriär. Han och Martin Arvidsson kommer att assistera huvudtränaren Johan Sixtensson. I ledarstaben ingår även Martin Berggren som målvaktstränare.

Villa kommer under nästa säsong också att ta hjälp av mentale coachen Lennart Karlsson, sedan många år verksam i Färjestad.

– Det är en fantastiskt bra lösning. Lennart kommerunder säsongen att jobba såväl individuellt som gruppmässigt med våra spelareoch ledare, säger Jonas "Sparris" Johansson.