Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Målkungen stannar i Västanfors

Västanfors bäste målskytt fortsätter i klubben. Fredrik Rydberg har skrivit på för ytterligare ett år med klubben.
– Det här var egentligen ett rätt enkelt beslut. Men jag ville avvakta lite för att se hur det blev med laget, säger Rydberg till klubbens hemsida.

Annons

Under sin första säsong i klubben (2015/2016) gjorde Rydberg 38 mål på 20 matcher. Den gångna säsongen blev han åter igen bäste målskytt i laget med sina 19 mål på 18 matcher.

– Själv var jag väl inte stekhet i inledningen. Så det är jag lite missnöjd med. Sedan fick vi in Petter (Andersson) och Klas (Nordström) och då hände något med alla i laget, säger Rydberg till klubbens hemsida.

Nu lockar spel i nya superallsvenskan där 16 lag delas in i två pooler. Serien startar i november och totalt kommer det innebära 22 omgångar där man möter lagen i den egna poolen i dubbelmöten och mot lagen i den andra serien spelas enkelmöte.

– Det är såklart en sporre med den nya serien. Och får vi bara behålla stommen i vårt lag ska vi kunna titta uppåt. Alla kommer att vara bättre förberedda, säger Rydberg.