Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Så spelas bandyfinalerna 2019

På torsdagen stod det klart hur nästa års bandyfinaler spelas.
Det blir helgen den 22-23 mars som ska ringas in i almanackan, när bandyfinalerna spelas i Uppsala.

Om några veckor är det återigen dags för bandysäsong.

Och även om säsongen inte ens har dragit i gång, är det redan nu dags att ta fram kalendern och rensa schemat för finalerna, som spelas i mars.

På torsdagen stod det nämligen klart vilka datum som nästa års finaler spelas. Den 22-23 mars är bandyfinalerna hålls finalerna på Studenternas i Uppsala, dit de gjorde comeback i år efter fem år i Stockholm.

– Bandyfinalerna i våras visade att vi valde rätt som tog steget över till Uppsala. Vi kom tillbaka till en brett förankrad folkfestkänsla som verkligen spelar roll för den som vill vara med på plats. Det gäller nog för både publik, funktionärer och aktiva, säger Svenska Bandyförbundets ordförande Stig Bertilsson i ett pressmeddelande.

Nytt för nästa år är att herrarnas final startar senare på eftermiddagen, från att i år ha startat klockan 16.00 till att nästa år starta klockan 18.00.

Under fredagen den 22 mars hålls finalerna i Pojkelitserien P18, Flickallsvenskan F17 och Juniorelitserien P20, och på lördagen spelas damfinalen klockan 12 och herrfinalen klockan 18.