Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: Se bandy i världsklass – vi livesänder landskamperna i Rättvik

Sveriges genrep till VM – fyrnationsturnering i Rättvik 7–9 december.
Då livesänder Bandypuls fyra landskamper, alla Sveriges matcher plus Finland–Ryssland.
– Vi har förstått att bandyfolket vill kunna se landskamper också. Nu fixar vi det, vilket känns jättekul, säger nyhetschef Rikard Bäckman.

Annons

MISSA INTE: Jättesatsning på bandyallsvenskan – Bandypuls visar 50 matcher

► Sverige–Finland fredag 7 december.

► Sverige–Ryssland lördag 8 december.

► Finland-Ryssland söndag 9 december.

► Norge–Sverige söndag 9 december.

Det är de fyra landskamperna som kommer att kunna ses live på Bandypuls under fyrnationsturneringen.

Leo Hägglund, som kommenterade när Bandypuls hade VM-rättigheten i Chabarovsk i vintras, kommer guida tittarna genom de VM-förberedande matcherna.

– Att kommentera VM var bland det roligaste jag har gjort under åren som jag har bevakat bandy. Nu ser jag fram emot landskamperna i Rättvik, som blir landslagets sista samling innan VM-uttagningen. Så det finns mycket spännande att spana in, säger Leo Hägglund.

FAVORIT I REPRIS: Best of Studio Chabarovsk – se allt det roligaste från vår VM-studio

Under sändningarna kommer vi dessutom att erbjuda pausintervjuer och intervjuer efter matchen.

– Vi har noterat att det finns ett intresse för att se bandylandskamper, så det ska bli spännande att se hur det här tas emot bland våra trogna och kära användare, säger Bandypuls nyhetschef Rikard Bäckman.

LÄS ÄVEN: Allsvenska superguiden – så har ditt lag rustat inför säsongen: "Jag kan lite mer bandy än han"

För att kunna se Sveriges möten med Finland och Ryssland, samt Finland–Ryssland behöver du vara pluskund hos någon av Mittmedias titlar. Den avslutande från Rättvik Arena, Sverige–Norge, visas öppet.

– Det är väldigt positivt att Bandypuls väljer att sända från herrarnas fyrnationsturnering i Rättvik. Det ger fler chansen att se bandy på högsta nivå och vi får även en försmak på vad som väntar under kommande VM i Vänersborg, säger Svenska Bandyförbundets generalsekreterare Peter Hodor.

LÄS ÄVEN: Veckans lag – med en målkung, en doldis och en artist: "Han är helt överlägsen"