Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart – tre spelare förlänger med SAIK: "Det känns jätteinspirerande"

SAIK Bandy får behålla tre spelare inför kommande säsong.
Däribland landslagsspelaren Michelle Löfblad.
– Jag tror vi kommer ta stora steg denna säsongen, säger Löfblad i ett pressmeddelande.

Annons

SAIK:s lagbygge inför kommande säsong fortskrider. Under måndagen blev det klart att tre spelare förlänger sin kontrakt.

Läs mer: (+) Hårdare, tuffare VSK – så ska laget ta steget mot guldet: "De ska vara fysmonster"

Det rör sig om Matilda Öhman, Wilma Uhlin och landslagsspelaren Michelle Löfblad, som missade hela fjolårets säsong på grund av en knäskada.

- Det känns jätteinspirerande att ha förlängt kontraktet med SAIK, jag tror vi kommer ta stora steg denna säsongen och det kommer hända mycket kring damlaget, säger Michelle Löfblad i ett pressmeddelande.

Matilda Öhman var först ut att förlänga. Det nya kontraktet sträcker sig över två år.

- Jag valde att stanna kvar för att jag gillar att föreningen satsar hårdare på damlaget inför kommande säsong i och med ny tränare och bättre förutsättningar. Jag tycker även att jag och föreningen tänker lika så jag kände att jag vill vara med på den resan, säger Öhman.

Wilma Uhlin var med och tog SM-guld med F17-laget.

- Det känns som att vi är ett lovande lag. Vi har många unga men duktiga spelare, så om några år tror och hoppas jag att vi kommer vara bland de bättre lagen i elitserien. Det känns roligt och spännande att vara med från start och kunna bygga och träna upp ett stabilt spel och en härlig trupp, säger Uhlin.

Missa inte: Bandypuls statistikserie om Sveriges bästa framspelare: SM-guldvinnaren enda elitspelaren på topplistan