Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lämnade Sirius – nu är Jenefeldt klar för Frillesås

För några dagar sedan berättade Jakob Jenefeldt om beslutet att lämna Sirius, och hur han ville till Frillesås.
På måndagen stod det så klart att det blir just Frillesås för Jakob Jenefeldt kommande säsong.

I en intervju med Bandypuls berättade Jakob Jenefeldt att hemlängtan och saknaden efter Göteborg fick honom att lämna Sirius, och börja blicka västerut. Detta trots de två åren kvar på kontraktet med Sirius.

– Grunden i det beslutet var att jag har känt av en viss hemlängtan och när man fått en tanke om att man kanske vill röra på sig så är det svårt att släppa det, sa han till Bandypuls då.

För Plus-kunder: Jenefeldt har hemlängtan – men Frillesås får konkurrens om hans underskrift: "Ett väldigt bra alternativ för mig"

Och trots att det fanns andra möjligheter för Jenefeldt, så blev det till slut Frillesås också. På måndagen meddelade klubben via sin hemsida att ytterhalven var klar för klubben.

30-åringen har tillhört Sirius sedan säsongen 2014-15, och var före det i IFK Kungälv.

"Frillesås Bandy är riktigt glada att Jakob valt att fortsätta sin bandykarriär hos ”Flammorna” och han kommer att passa bra in i laget då han med sin ödmjuka personlighet är som klippt och skuren för Frillesås." skriver klubben på sin hemsida om Jakob Jenefeldts val.

Jakob Jenefeldt har skrivit på för två år med klubben.