Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Landslagsmannen är Sandvikens sista pusselbit: "Blir ett perfekt målvaktspar"

Sandviken har gjort klart med sin sista spelare i herrtruppen. U21-landslagsmannen Anton Sandsjö har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.
– Det är en ung och hungrig målvakt som vill utvecklas och lära sig, säger tränaren Magnus Muhrén i ett pressmeddelande.

21-årige Anton Sandsjö kommer ursprungligen från Villa-Lidköping men har den senaste säsongen spelat för allsvenska Nitro/Nora. Nu blir han ett komplement till Joel Othén.

– Han har en bra grundteknik och ett mentalt lugn i sinnet. Det är en bra kille som kommer smälta in bra i gruppen och jag tror att han och Joel blir ett perfekt målvaktspar, säger tränaren Magnus Muhrén i ett pressmeddelande.

Jesper Sundving som fått chansen i några matcher under förra säsongen kommer nu få lägga sitt fokus på U18 och U20.

– Han är en målvakt vi tror på och satsar på för framtiden, säger Muhrén.

Sandsjös signatur gör att truppen för kommande säsong nu är klar.

– Jag är väldigt nöjd med den trupp vi har, vi får en bra balans med unga och mer rutinerade spelare och den en typ av spelare jag vill jobba med, säger Muhrén.

LÄS OCKSÅ: SAIK-tränarens tydliga värvningsstrategi: "Jag ska inte träna ett givet SM-guldlag"