Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Landslagsmannen klar för två år i Hammarby – men klausulen öppnar för flytt ändå: "Alltid drömt om Ryssland"

Adam Gilljam blir kvar i Hammarby – om än med en brasklapp.
Stjärnan kan lämna klubben om han får ett ryskt erbjudande innan 30 maj.
– Just nu utgår jag ifrån att jag stannar men saker kan ändra sig och jag har alltid drömt om att spela i Ryssland, säger han till Hammarbys hemsida.

Läs också: (+) Bandypuls TV om målvakternas besvärliga silly-läge – här finns öppningarna: "Varför inte Falun för Persson?"

Landslagsmannen Adam Gilljam har skrivit på ett tvåårskontrakt med Hammarby.

– Adam är en viktig pusselbit, han har varit länge i föreningen och står verkligen för vad Hammarby är, säger sportchefen Stefan Karlsson till Hammarbys hemsida.

Men det är ändå inte säkert att han stannar.

I kontraktet finns en ryssklausul, som gör att han kan lämna klubben om ett erbjudande från Ryssland dyker upp innan 30 maj.

Oavsett om han flyttar kommer det ändå bli två år i Hammarby. Skulle han exempelvis lämna Bajen efter en säsong, har han fortfarande en säsong kvar i klubben innan kontraktet fullföljs.

– En jättebra lösning. Just nu utgår jag ifrån att jag stannar men saker kan ändra sig och jag har alltid drömt om att spela i Ryssland, säger han till klubbens hemsida.

Läs också: (+) Bandypuls drömelva – här är redaktörernas favoriter från säsongen: "Han har varit bäst i världen"