Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsarna hyllar Bandypuls – ladda ner appen du också

I början av oktober lanserades den helt nya Bandypulsappen. På en och en halv månad har närmare 6 000 användare laddat ner den.
Nu hyllar läsarna arbetet med sajten och appen.
– Vi bandyälskare myser, skriver läsaren Andreas.

I år satsar Bandypuls mer och bredare än någonsin. Bevakningsområdet är utökat till hela landet och en stor satsning görs på livesända matcher. Bara innan nyår kommer 42 matcher tv-sändas .

En läsare i Västsverige säger så här om Bandypuls:

– Det är framför allt två saker som är riktigt bra. Dels den breda bevakningen över hela landet och dels att det skrivs riktigt kunniga artiklar. Jag hade lite koll på Bandypuls tidigare, hade varit in och tittat några gånger, men det är den nya bredden som är intressant. Ni täcker in allt på ett annat sätt mot tidigare. Jag använder mig mest av appen, men har inte riktigt lärt mig hur pusharna fungerar. Bandypuls är min första källa till bandynyheter.

Läsaren Kim skriver:

"Jag vill tacka alla på Bandypuls för sitt jobb, underbart att bandyn äntligen fått en riktigt bra nyhetssida med enbart bandy".

Även på sociala medier hyllas Bandypuls av läsarna:

"All cred till er, vilket uppsving. Fantastiska sändningar, bred bevakning, bandyapp osv. Vi bandyälskare myser" skriver Andreas på Twitter.

"Tack Bandypuls för det jobb ni gör", skriver Sofia på Twitter.

"Vill bara rikta ett stort TACK till Bandypuls som verkligen höjt nivån på bandyrapporteringen de senaste åren! Inte många år sedan man hade text-tv som enda källa att följa bandymatcher live", skriver Anders på Facebook.

– Vi får mycket positiva recensioner från bandyfolk och det är kul. Men vi vill hela tiden göra Bandypuls bättre, säger Bandypuls redaktör Christoffer Million.

Som del i den nya satsningen utser Bandypulsredaktionen varje vecka ett Veckans lag, med spelare som utmärkt sig lite extra. Ladda ner appen du också för att ta del av Veckans lag, tv-sända matcher, livekommentering och mycket mer.

Ladda ner appen här:

Iphone

Android

Med Bandypulsappen i din telefon får du allt det bästa - om alla elitserielagen. Med smarta push-notiser får du dessutom en notifiering när det skrivits något om just ditt lag.