Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Livesänder över 100 matcher – stjärnorna hyllar Bandypuls nya satsning: "Det här är riktigt bra gjort"

Artikel 6 av 10
Plus Premium – Bandypuls nya storsatsning
Visa alla artiklar

I vinter kommer Bandypuls att sända över 100 matcher.
Dessutom kommer det bli mer journalistik om de största lagen och fler fördjupande reportage.
– Det här är jättepositivt för bandyn, säger Edsbyns stjärnvärvning Simon Jansson om den nya satsningen.

Tidigare i veckan lanserades Bandypuls storsatsning inför säsongen. Över 100 matcher kommer att livesändas, varav 36 elitseriematcher. Dessutom lanserades Bandypuls Managerspel med chans till fina priser, vår extrasatsning på sju av elitserielagen och att alla elitseriematcher antingen kommer liverapporteras eller livesändas på Bandypuls – med mera.

En som uppskattar satsningen är Edsbyns Simon Jansson, i förbundets enkät utsedd till seriens bästa nyförvärv.

– Det är bara positivt, kul att så många som möjligt får tillgång till så mycket material som möjligt, att vi visas ute i medierna och marknadsför vår idrott. Det här är riktigt bra gjort, säger Simon Jansson om Bandypuls satsning.

I satsningen ingår också mer journalistik om sju av klubbarna i elitserien – bland annat Edsbyn.

– Det är ju bra det Bandypuls har påbörjat, och andra medier också. En annan är ju och tittar mycket på NHL och SHL som man jämför med bandyn, och det skrivs mycket där, det är mycket statiskt och man djupgår mer kring lagen och hur det har gått, säger Edsbystjärnan.

– Jag tror att fansen tycker om det, att man går mer på djupet kring laget. Det här är jättepositivt för bandyn.

Även VSK:s stjärnmålvakt Henrik Kjellsson ser positivt på Bandypuls satsning på elitserien, som ger fler möjlighet att se klubbens matcher.

– Vi spelar ju en fartfylld och offensiv bandy och där tycker jag att vi är i framkant bland de andra laget i elitserien också, så det är bara bra om fler kan se det, säger Henrik Kjellsson.

Det kommer även att bli mer journalistik om VSK på Bandypuls i vinter, vad tycker du om det?

– Det är kul, det är alltid bra för vår förening att synas och höras och att folk får se våra matcher är också jätteroligt.