Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lomanov vill ha svar från styrelsen – och väljer mellan Vänersborg och Jenisej

Sergej Lomanov funderar över framtiden och vill ha vissa besked från IFK Vänersborg.
– Antingen stannar jag kvar här i Vänersborg eller så flyttar jag hem till Jenisej i Ryssland, säger den ryska superstjärnan.

IFK Vänersborgs storsatsning slutade med ett uttåg i kvartsfinalserien mot rivalen Villa Lidköping. Den största frågan är nu om den ryska superstjärnan Sergej Lomanov är kvar i klubben nästa säsong.

Till P4 Väst säger Lomanov att han ska fatta sitt beslut i slutet på mars. Men redan i dag eller senare den här veckan ska han träffa Vänersborgs styrelse för att försöka få svar på ett par viktiga frågor.

– Jag vill höra vem som blir klubbens nya tränare och vilken målsättning Vänersborg har nästa säsong. Man vill ju vinna och kämpa för vinst i varje cup och turnering, säger Lomanov till Sveriges Radio.

Stefan Karlsson, som tränade Vänersborg när Sergej Lomanov blev klar för klubben, sparkades mitt under säsongen . Han ersattes av Magnus Nordin och Anders Uhlin, som inte är aktuella för en förlängning. I stället har det ryktats om att Ari Holopainen är på gång till klubben .

När Sergej Lomanov nu funderar över framtiden är det två alternativ som han väljer mellan.

– Antingen stannar jag kvar här i Vänersborg eller så flyttar jag hem till Jenisej i Ryssland, säger han till P4.

LÄS MER: Nordin om turbulensen i Vänersborg: "Vi har tagit obekväma beslut"