Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Magnus Muhrén blir ny huvudtränare i SAIK

Magnus Brodéns kontrakt med Sandviken sträckte sig över nuvarande säsong.
Nu har SAIK gjort klart med en ny huvudtränare: Ikonen Magnus Muhrén.

TV: SAIK presenterade ny tränare – Bandypuls direktsände

SAIK-ikonen Magnus Muhrén, en av svensk bandys största, har varit assisterande tränare i Villa Lidköping de senaste två säsongerna. Kort efter Villas uttåg i semifinalserien mot Bollnäs meddelade han att pendlandet mellan Sandviken och Lidköping var över.

Nu står det klart att Magnus Muhrén blir ny huvudtränare i Sandviken efter Magnus Brodén, som inför den här säsongen skrev ettårskontrakt med klubben.

– Alla vägar verkar leda tillbaka till Sandviken, säger Magnus Muhrén i Bandypuls direktsändning.

– Det ska bli riktigt kul att testa på att vara huvudtränare och se hur mina idéer och mitt ledarskap fungerar när jag själv styr och ställer. Det är bra tajming för mig att komma tillbaka och jag känner att det blåser lite förändringens vindar i klubben. Jag hoppas vara en del av en ny energi och kraft i föreningen.

LÄS MER: Brodén lämnar SAIK efter bara en säsong: "Vi fick inte resultat – då väljer jag att avgå" (Plus)

Vid sin sida kommer Magnus Muhrén att ha Magnus Edlund som jobbat inom SAIK:s ungdomsverksamhet i många år. Det innebär också att Sergej In-Fa-Lin, som varit assisterande tränare till Magnus Brodén, lämnar klubben.

Läs mer på bandypuls.se under kvällen