Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målvakten lämnar ÖSK – Sandsjö klar för Nitro/Nora

Tre målvakter är två för många. Eller i alla fall en. Nu väljer talangfulle Anton Sandsjö att lämna ÖSK Bandy, för att få speltid – i Nitro/Nora.

NA skrev inför den allsvenska premiären om den tuffa målvaktsmatchen i ÖSK. Jacob Claesson vaktade kassen när ÖSK slog Borlänge på bortaplan i lördags. Johan Blom satt på bänken.

Anton Sandsjö, stortalang som tillhör Villa, fick inte plats alls. Nu väljer Sandsjö att söka istid hos allsvenska konkurrenten och grannklubben Nitro/Nora.

– Det blev klart nu i kväll, det blir så att han spelar i Nitro/Nora. Anton var inte vår spelare, så han måste tillbaka till Villa för att lånas ut på nytt, säger Peter Larsson i ÖSK Bandy.

Som inte ser någon konflikt i det hela.

– Nej, inte alls. Inga hard feelings alls. Vi har förståelse för att Anton behöver speltid, för att försvara sin landslagsplats (i P20-landslaget). Vi hade kanske hoppats att han skulle ha lite mer tålamod, men det viktiga är att han känner sig trygg med sig utveckling. Och vi är väldigt trygga med Claesson och Blom på målvaktssidan. Han kommer att bo kvar i Örebro, och det är inte omöjligt att han kan komma tillbaka till oss nästa säsong. Det är en väldigt lovande målvakt, säger Peter Larsson.

Fredag kväll möter ÖSK Gustavsberg i andra omgången, också på bortais. Premiären skulle egentligen ha spelats i Behrn arena, som då var upptagen av ungdomscupspel.