Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Matilda Plan blir kvar i VSK – i minst två år

På tisdagen meddelade VSK via sin hemsida att Matilda Plan blir kvar i klubben i ytterligare två år.
– Vi har något riktigt bra på gång i laget, säger hon till klubbens hemsida.

Matilda Plan är elitidrottaren som inte bara är proffs i en sport, utan två. Förutom att spela i elitserien med VSK, spelar hon också i damallsvenskan med Eskilstuna United.

Något hon kommer att fortsätta med.

På tisdagen meddelade VSK via sin hemsida att Matilda Plan skrivit på för ytterligare två år med klubben, samtidigt som hon spelar med Eskilstuna United i damallsvenskan.

– Vi har något riktigt bra på gång i laget, något vi byggt på i två säsonger. Nu kan vi ta ett steg till med nytt folk och vi är alla ett år äldre, säger Plan till klubbens hemsida.

19-åringen var föra säsongen hela elitseriens poängbästa spelare, och var med och tog VM-guld i Kina i vintras. Till vintern hoppas hon att VSK ska kunna nå ända fram till SM-guld.

– I år var vi inte där, vi behöver höja lägstanivån och det tror jag att vi kommer göra. Att vi håller en mer jämn nivå under hela säsongen och inte har en topp i början eller i mitten, det är i slutet vi ska vara bäst.

Plan har skrivit på ett kontrakt som gäller under 2+1 år, där det sista året är ett optionsår.