Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Med varsin seger i ryggen – nu laddar Carlsson och Robertson för hett derby

Både VSK och Tillberga plockade viktiga segrar i senaste omgången. På fredag ställs lagen mot varandra.

Tillberga vände och vann hemma mot Sirius efter att tränare Oskar Robertson lyckats väcka sitt lag i halvtid. Med en tvåpoängare i ryggen kliver Tillberga nu in i uppladdningen inför fredagens derby mot Mesta mästarna, och Robertson vet var man bör lägga fokus.

– Spontant så ska det bli jätteroligt med derby. Förhoppningsvis kan det bli bra med folk i hallen eftersom det är gratis inträde, säger han och fortsätter:

– Från vår sida så behöver vi inte kliva in utan någon större press alls egentligen. Pressen ligger helt och hållet på Mesta mästarna, det vi kan göra är att gå ut och ge dem en riktig fight, och det kommer vi göra.

Även Micke Carlssons mannar kommer till fredagens derby med vind i seglet. Efter tre raka segrar verkar det som att VSK fått igång maskineriet.

– Det låter kanske tråkigt att säga det men ett derby är alltid ett derby. Jag är inställd på att det kommer bli en väldigt tuff match och att det kommer bli kamp i 90 minuter, säger Carlsson.