Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittfältaren lämnar Tillberga – för spel i Västanfors: "Lite som att komma hem"

Jesper Flodström lånades ut från Tillberga till Västanfors under förra säsongen.
Nu har han skrivit på för en permanent övergång till allsvenska Västanfors.
– Det blev ganska enkelt att bestämma sig, säger Flodström till klubbens hemsida.

Annons

Under den förra säsongen gjorde Jesper Flodström 17 matcher för Västanfors i allsvenskan, då på lån från elitserien och Tillberga.

Inför nästa säsong står det nu klart att det blir fler matcher i Västanfors.

Under måndagen presenterades den defensive mittfältaren av klubben som nyförvärv nummer tre.

– Det blev ganska enkelt att bestämma sig. Det var ett par klubbar till som var intresserade, men det var aldrig aktuellt för mig att flytta. Så då känns Västanfors ganska givet, säger Jesper Flodström till klubbens hemsida.

Flodström utgår helst från en defensiv position på mittfältet och hoppas kunna bidra med en hel del till laget den kommande säsongen.

– Själv ser jag mig som just defensiv mittfältare, och jag kan bidra med fart, kraft, fysiskt spel och inställning. Plus då att jag har hunnit skaffa mig en del rutin, säger Flodström.

Sportchefen Johan Söderströms lagbygge närmar sig nu slutet efter Flodströms kontrakt. Söderström vill dock ha in en eller två spelare till innan han gör bokslut för värvningsfönstret.

Läs också: Lämnar elitserien och Tillberga – klar för Västanfors: "Ska bli skönt att komma hem"

Läs också: Klart: Målkungen stannar i Västanfors