Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittmedia breddar sportutbudet – storsatsar på silly season, motor och livesänd fotboll

Hundratals livesända fotbollsmatcher, storsatsning på motorsport och hårdbevakning av bandyns silly season.
Där har ni några av nyheterna när Mittmedia breddar sitt sportutbud under våren och sommaren.

Sportåret lever varenda sekund och säsongerna går in i varandra. Det märks tydligt när Mittmedia presenterar nyheterna i vårens och sommarens utbud.

Direkt efter SM-finalen står Bandypuls redo att punktmarkera årets transfercirkus med en förlängd tv-satsning.

- Vi fortsätter hela våren med ett tv-program en gång i veckan. Det mesta av snacket där, med Bandypuls redaktörer och experter, kommer att handla om bandyns silly season, säger Bandypuls nyhetschef Rikard Bäckman.

- Vi håller koll på aktuella övergångar och spekulerar såklart om var spelarna kan tänkas hamna någonstans, men vi tittar även på hur klubbarna formerar sina trupper inför nästa säsong.

Vi håller koll på aktuella övergångar och spekulerar såklart om var spelarna kan tänkas hamna någonstans, men vi tittar även på hur klubbarna formerar sina trupper inför nästa säsong.

Men Mittmedias sportutbud innehåller mycket mer än bandy och du som prenumerant har flera starka skäl att fortsätta vara inloggad på din lokala nyhetssajt under våren och sommaren.

Här följer några av nyheterna som ingår i din prenumeration:

Mittmedia utökar sin bevakning av fotbollens ungdomscuper runt om i landet, men behåller naturligtvis sitt starka fokus på allsvenskan där ÖFK, Gif Sundsvall och Örebro närbevakas med uppesittarkvällar och liverapporter från träningar.

Ny för året är dessutom en storsatsning på Elitettan, där 60 matcher kommer att direktsändas under säsongen i ett samarbete med VK Media. Fokus ligger på lagen inom Mittmedias och VK:s bevakningsområden: KIF Örebro, Kvarnsvedens IK, Ljusdals IF, Sundsvalls DFF, Västerås BK 30 och Umeå IK.

Satsningen startar med försäsongsdokumentärer om dessa sex lag samt en uppesittarkväll med försnack och intervjuer om 2018 års säsong.

Det finns en publik som älskar lokal fotboll och det ger oss starka skäl att fortsatta. Totalt kommer vi livesända hundratals fotbollsmatcher.

Från premiäromgången, 14-15 april, direktsänds KIF Örebro-Sundsvalls DFF, AIK-Umeå IK, Ljusdals IF-Lidköping FK och Kvarnsveden IK-Assi IF och därefter blir det webb-tv-program varje vecka.

Utöver detta fortsätter satsningen på livesänd lokalfotboll från division 2 och neråt.

- Den satsningen har varit jätteuppskattad. Det finns en publik som älskar lokal fotboll och det ger oss starka skäl att fortsatta. Totalt kommer vi livesända hundratals fotbollsmatcher, säger Mattias Wallström som är ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Mittmedia har också en bred satsning på motorsport under uppseglande. Rally-SM i Askersund direktsänds första veckan i juni liksom Mittmedia Cup i folkrace som inleds i april och pågår fram till november.

- Folkracecupen innehåller 20 deltävlingar sammanlagt och vi sänder alltihop. Dessutom håller vi naturligtvis i vår satsning på speedway och håller noggrann koll på Indianerna, Masarna och Rospiggarna, säger Mattias Wallström.