Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Motala värvar anfallare från konkurrenten: "Ska bli roligt att flytta hem"

Jonas Enander var en av Tellus främsta spelare förra säsongen.
Nu är han klar för IFK Motala.
– Han har varit med i elitserien i flera år, är duktig på att göra mål och han är en riktig lagspelare, säger klubbchefen Pär Beckne till klubbens hemsida.

Under förra säsongen var Jonas Enander näst bäste poänggörare i Tellus med sina 18 mål och 3 assist för 21 poäng.

Men nu står det klart att det inte blir någon fortsättning i Tellus för anfallaren som fyllde 23 i början av året.

Det efter att det på måndagen blivit offentligt att han skrivit på ett kontrakt över de tre kommande säsongerna med IFK Motala.

– Jonas är ett väldigt bra tillskott för oss. Han har varit med i elitserien i flera år, är duktig på att göra mål och han är en riktig lagspelare. Att han dessutom är östgöte är extra roligt, säger IFK’s klubbchef Pär Beckne till klubbens hemsida.

För Enander blir det en flytt hem till Östergötland igen, där han spelade i Åtvidaberg innan han flyttade till Stockholm och Hammarby.

– Ska bli roligt att flytta hem till Östergötland igen och jag ser fram mot att träffa alla grabbarna i laget inom kort, hälsar Jonas.

Enander är det andra nyförvärvet på kort tid för Motala som i helgen knöt till sig den finske u-landslagsspelaren Kasperi Hirvonen

– Kasperi är en spännande spelare och han ska bli intressant att följa, säger Beckne.