Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Muhrén tv-expert under bandy-VM: ”Ska försöka ha tydliga åsikter”

Under bandy-VM i Sandviken kommer Magnus Muhrén, 42, jobba i studion för Discovery. Mästerskapet drar igång på söndag och Muhrén ser fram emot sitt nya uppdrag.
– Det ska bli kul att följa VM på nära håll. Det är första gången jag jobbar i tv, en ny upplevelse, säger han till aftonbladet.se.

Magnus Muhrén kommer jobba som studioexpert i Kanal 5 och på Eurosport under bandy-VM. Tillsammans med Jonas Claesson ska han vädra sina åsikter inför tittarna.

– Jag ska försöka ha rätt så tydliga åsikter, säger Muhrén till Aftonbladet.

Han säger även att det var ett enkelt beslut att tacka ja till uppdraget, då han ändå hade tänkt se matcherna eftersom han bor i Sandviken.

Förra VM misslyckades Sverige med att ta sig till final för första gången på tolv år, och Magnus Muhrén är kritisk till förbundskapten Svenne Olsson.

– Det svenska laget har underpresterat i ganska många turneringar. Ser man på kvalitén så är det ett åldersstiget lag med hög medelålder som förlorat fyra VM i rad.

Muhrén jobbar som assisterande tränare i Villa Lidköping och han ifrågasätter varför Villas anfallare David Karlsson inte finns med i Svenne Olssons VM-trupp.

– Tragiskt att en kille som nästan har gjort 900 mål inte är med. Han har producerat år efter år, säger Magnus Muhrén och fortsätter:

– Det är helt obegripligt att han inte är med. Jag tycker synd om honom.