Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nitro/Nora chanslöst mot seriefavoriten – föll med tvåsiffrigt

Som väntat hade Nitro/Nora inte mycket till chans borta mot Ljusdal. Det blev tvåsiffrigt för hemmalaget, 10–2. Detta sedan hemmalaget vunnit andra halvlek med hela 8–0.

Ljusdal är av många utmålat som favoriter att vinna den norra allsvenskan. Nitro/Nora däremot tippas hålla till på nedre halvan.

Och det var tydligt i den här matchen att det skiljer några nivåer mellan lagen. Redan i den sjätte matchminuten satte Jonas Pettersson 1–0 till Ljusdal. Men Nitro/Nora stack emellan när Thomas Ahlström kvitterade med kvarten spelad. Jonas Pettersson satte sedan 2–1 till Ljusdal efter en halvtimme, innan Marcus Sixtensson-Ottosson kvitterade till 2–2 på en straff. Och 2–2 var ställningen i halvtid.

Men i andra halvlek kunde inte Nitro/Nora stå emot. Ljusdal trummade på och gav inte gästerna en tillstymmelse till möjlighet. Drygt en kvart in i halvleken hade hemmalaget gått ifrån till 6–2. Och ytterligare fyra mål skulle falla innan matchen var över. Samtliga till Ljusdal och matchen slutade därmed 10–2.

Efter tre matcher står Nitro/Nora fortfarande utan poäng och är nästjumbo. Härnäst match redan på tisdag hemma mot Västanfors.