Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nordström klar för Västanfors: "Det här känns mycket inspirerande"

Under midsommarafton blev det så klart. Klas Nordström, som lånades in från Hammarby under den gångna säsongen, är klar för spel i Västanfors under den kommande säsongen. Det meddelar lagets hemsida.

Under fjolåret lånades han in från Hammarby. Igår, på midsommarafton, blev det klart att Klas Nordström spelar med moderklubben Västanfors även nästa säsong.

– Jag stortrivdes i Västanfors i vintras, och nu har vi hittat en lösning för en fortsättning. Och det här känns mycket inspirerande, säger Klas Nordström till klubbens hemsida.

Han säger också till sajten att han vill göra det här rejält och kommer därför att träna med Västanfors så mycket som möjligt.

Under fjolåret gjorde han stor succé, och i första matchen som hemvändande Nordström gjorde stod han för sex av målen i 8-3-vinsten mot HaparandaTornio.

Nu får han alltså chansen att om och om och om igen upprepa den bedriften i vinter, något som den igår blivne 32-åringen verkar se fram emot. Men han tror på tufft motstånd.

– Det kommer att bli tuffare än någonsin. Så det gäller att vi kommer väl förberedda. Nu kommer det att bli många tajta matcher, och det är roligt. Och det blir nog kul matcher att titta på för den som gillar bandy, säger Nordström.

Sportchefen Johan Söderström är även han nöjd med att ha knutit Nordström till sig, och avslöjar samtidigt hur många spelare som återstår innan truppen är komplett.

– Nu är det en spelare till som ska in i truppen. Sedan är laget klart. Vi har lite krokar ut, men det kan kanske dröjer ett tag innan vi kan presentera den sista pusselbiten, säger han till hemsidan.