Onsdag 20 februari
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Borlänge gav serieledarna en match: "Vi satte inte chanserna"

/

Borlänge gav serieledarna en rejäl fight.
Men Ljusdal visade en stor effektivitet på fasta situationer.
– Det var inget slarv. Vi visste att de var bra på det, säger Erik Stoor.

Annons

I slutminuterna var ställningen 3–2 till Ljusdal och matchen stod verkligen och vägde. Då kom hemmalagets första spelmål när Emil Melin såg till att Borlänges chanser till poäng försvann för gott.

– En jämn och bra bandymatch, Det var mest tillfälligheter som avgjorde. VI gjorde det ändå ganska bra, men vi satte inte chanserna, säger Erik Stoor.

Då tänker han främst på Lukas Mårdbergs friläge och skott som tog i ribban. Dessutom hade gästerna en boll i stolpen efter en hörna.

Båda kom i den första halvleken, som slutade 2–1 till Ljusdal.

– Det känns som att vi i match efter match får kämpa otroligt mycket för varje mål. Vi måste nästan komma fri tre-fyra gånger innan vi får en boll.

Borlänge var hela tiden i underläge och fick inte heller stopp på Ljusdals främsta anfallsvapen. Tre av hemmalagets totalt fyra mål kom efter fasta situationer.

– Vi visste att de var bra på det. Straffen är ingenting att säga om. Hörnorna satt också i nättaket. Det var tight på mitten och då gäller det att man sätter hörnorna, säger Stoor.

Insatsen var ändå ett steg i rätt riktning för dalalaget som inte var långt ifrån att få med sig en poäng. Borlänge ligger sjua med två poäng till godo ner till Gustavsberg under kvalstrecket.

Tittar ni i tabellen?

– Vi tittar bara mot nästa match och att försöka vinna den. Sedan får vi se var vi hamnar någonstans, säger Erik Stoor.