Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyckelspelaren förlänger med Fläkten: "Vore kul att utmana om en kvalplats"

Han har varit en av Västanfors mest tongivande spelare i fyra säsonger.
Nu har Johan Söderström skrivit på för minst ett år till med Fläkten.
– Jag hoppas att vi alla kan bli bättre nästa säsong, att vi kan ta ett steg till, säger Söderström i ett pressmeddelande.

Johan Söderström, tidigare Andersson, kom till Västanfors för fyra säsonger sedan och har sedan dess varit en av lagets mest tongivande spelare. Utöver det har han även fungerat som spelande sportchef och det är därför ingen större överraskning att han nu skrivit på ett nytt kontrakt över ett plus ett år med klubben.

– Jag hoppas att vi alla kan bli bättre nästa säsong, att vi kan ta ett steg till. Det skulle vara kul om vi kunde utmana om en kvalplats. Men det blir tuffare nästa säsong. Jag tror att serien blir ännu jämnare, säger Johan Söderström i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Zinkevitch klar för femte säsongen som Fläktentränare: "Vi har höjt nivån"

Klubben meddelar att ytterligare kontraktsförlängningar kan presenteras under veckan och jobbar även med att få in några nyförvärv samt hitta en assisterande tränare till Alexander Zinkevitch.

Johan Söderström kommer den här säsongen inte att vara ensam sportchef utan kommer att ingå i en kvartett i en sportgrupp bestående av honom, Lars Backström, Per Granström och Björn Forsberg som tillsammans ska jobba med truppen.

MISSA INTE:

Diskutera det senaste med oss i silly season-chatten – 11.00 varje fredag

Stor sammanställning – så är kontraktsläget hos samtliga elitserieklubbar

► Bandypuls hårdbevakar silly season i ny tv-satsning: "Brukar explodera direkt efter SM-finalen"