Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nygammal profil tillbaka i IFK Vänersborg: "Starkt IFK-hjärta som bidrar till beslutet"

Peter Andersson blir ny assisterande tränare i IFK Vänersborg. Det står klart enligt klubbens hemsida. – Det känns som en spännande utmaning, säger han till klubbens hemsida.

53-årige Peter Andersson blir assisterande tränare till Ari Holopainen i IFK Vänersborg till den kommande säsongen. Det bekräftar klubben på sin hemsida.

– Ska bli intressant att få jobba med Ari. Känns som vi delar en samsyn över hur vi vill utveckla detta. Många tycks tro att IFK är mycket svagare än i fjol. Jag delar inte den uppfattningen. Tycker att laget ser riktigt spännande ut med många duktiga bandyspelare. Dessutom har jag ett starkt IFK-hjärta som bidragit till beslutet, säger Peter Andersson i en intervju till IFK Vänersborgs hemsida.

På frågan om vad han kommer att tillföra i Vänersborg säger han:

– Använda min erfarenhet och ledaregenskaper att dra gruppen och individerna åt samma håll. Detta oavsett taktik eller matchplan. Det är tillsammans vi ska göra det, säger Peter bestämt.