Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nygammal profil tillbaka i IFK Vänersborg: "Starkt IFK-hjärta som bidrar till beslutet"

Peter Andersson blir ny assisterande tränare i IFK Vänersborg. Det står klart enligt klubbens hemsida. – Det känns som en spännande utmaning, säger han till klubbens hemsida.

Annons

53-årige Peter Andersson blir assisterande tränare till Ari Holopainen i IFK Vänersborg till den kommande säsongen. Det bekräftar klubben på sin hemsida.

– Ska bli intressant att få jobba med Ari. Känns som vi delar en samsyn över hur vi vill utveckla detta. Många tycks tro att IFK är mycket svagare än i fjol. Jag delar inte den uppfattningen. Tycker att laget ser riktigt spännande ut med många duktiga bandyspelare. Dessutom har jag ett starkt IFK-hjärta som bidragit till beslutet, säger Peter Andersson i en intervju till IFK Vänersborgs hemsida.

På frågan om vad han kommer att tillföra i Vänersborg säger han:

– Använda min erfarenhet och ledaregenskaper att dra gruppen och individerna åt samma håll. Detta oavsett taktik eller matchplan. Det är tillsammans vi ska göra det, säger Peter bestämt.