Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Officiellt: här alla lag som kommer delta i World Cup i Sandviken: "Mycket spännande turnering"

Under måndagen stod klart vilka lag som kommer vara med i årets World Cup som spelas i Sandviken mellan 11 och 14 oktober 2018.

I år blir det 10-årsjubileum för World Cup i Sandviken, och några av de främsta bandylagen i världen kommer vara i Sandviken och Göransson arena.

Det handlar om åtta svenska kvartsfinallagen och fyra lag från Ryssland som har bjudits in för att delta i turneringen. Och eftersom två finska lag och Norge tackade nej har Brobergoch Sirius bjudits in på ett wild card.

Från Ryssland kommer ryska mästarna Neftyanik som är Erik Petterssons nya klubbadress inför kommande säsong, finaltvåan Jenisej och trean Baikal Energy. I år får vi även se ryska Start i turneringen. Från Finland kommer finska mästarna Veiterä samt Akilles och från Sverige kommer alltså samtliga slutspelslag tillsammans med Broberg och Sirius, skriver arrangören på sin hemsida.

Den här uppställningen borgar för en mycket spännande turnering även i år och det kommer bli en bandyfest utan dess like i Sandviken, säger Ulric Jansson, projektledare.

Deltagande lag:

Sverige

Bollnäs

Broberg

Edsbyn

Hammarby

Sandviken

Sirius

Vetlanda

Villa Lidköping

Vänersborg

Västerås SK

Ryssland

Baikal Energy

Jenisej

Neftyanik

Start

Finland

Akilles

Veiterä