Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ola Grönberg blir kvar som tränare i Broberg: "Har trivts jättebra"

Han blev klar som tränare för Broberg i ett sent skede inför förra säsongen.
Nu förlänger Ola Grönberg kontraktet med ytterligare två år.
– Det var ett ganska enkelt beslut, säger han.

Ola Grönberg, kom till Söderhamnsklubben inför säsongen 2016/17 och förde laget tillbaka till slutspel efter en sjundeplats i elitserien. Nu har Broberg tecknat ett avtal med Grönberg, som fortsätter som huvudtränare till och med säsongen 2018/19.

– Det var ett ganska enkelt beslut. Jag tycker det är fantastisk roligt att hålla på med bandy. Sedan tycker jag att föreningen jobbar med rätt saker. De är framåt och det kommer även en hall till hösten. Och förhoppningsvis kommer det att jobbas ännu effektivare och bättre med ungdomarna i klubben, säger 58-åringen från Sandviken.

Förra säsongen jobbade Ola Grönberg ihop med Patrik Fryklund och Ola Hallberg som assisterande tränare. Men för de båda är ingen förlängning klar i dagsläget.

– Jag har trivts jättebra med samtliga i laget och kring laget. Jag hoppas att det blir samma konstellation, säger han.

Grönberg har tidigare i sin tränarkarriär varit bland annat Sandviken, Falun och Motala. Som spelare gjorde han bland annat 165 matcher som back under åren 1986-93 för Sandviken.

– Det har varit både föreningens och Grönbergs önskan om att förlänga avtalet, och det har vi nu gjort med 2 år. Vi hoppas och tror att Grönberg tillsammans med övriga i ledarstaben och grabbarna samt föreningen fortsätter utvecklas spelmässigt i vår nya inomhushall, säger Svenne Olsson till klubben hemsida.