Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öppet möte på Gumpels om bandyhall

Under tisdagskvällen kommer representanter för Bollnäs GIF Bandy till skatehallen Gumpels för att svara på frågor och lugna ner ryktesspridning om de nya bandyhallsplanerna.

Läs mer: Planen: Bandyhallen invigs Grillnatta 2017

– Det har spridits ett rykte om att alla aktörer ska bort från SJ-området. Vi vill förklara att det inte är det som våra planer handlar om. Tvärtom så vill vi utveckla området tillsammans med de som är där nu, säger Bollnäs GIF Bandys klubbchef Robert Lindgren.

Berätta om kvällens möte!

– Det blir en muntlig presentation som handlar om vad vi vill göra på området. Vi har inga ritningar eller powerpoint-presentationer eller något sådant.

Läs mer: Centerpartiet kan vara på väg att svänga om bandyhall

Kommer ni att avslöja hur ert upplägg ser ut?

– Nja, avslöja och avslöja. Vi ska berätta att vi inte vill riva någonting eller köra ut någon. Vi vill flytta ner vår verksamhet dit och göra det till ett ännu mer levande område tillsammans med de befintliga aktörerna. De ska inte se oss som bovar. Vi hoppas att vi ska kunna hjälpas åt att lyfta Bollnäs och centrum.

Läs mer: Ledande vänsterpartist skeptisk till bandy på SJ-området

Kommer det att finnas möjlighet för besökarna att ställa frågor till er om planerna?

– Det kommer det göra. Sen får vi se hur mycket vi svarar på.

Läs mer: Nordebo (FP): "Betvivlar att jag kommer bli förförd"

Kommer ni att berätta vilka byggets sponsorer är?

– Nej, det kommer vi inte att ta i det här läget. Vi vet fortfarande inte vad kostnaden för saneringen hamnar på och var på området det kommer att krävas mycket sanering. Innan vi har fått den rapporten kan vi inte säga så mycket, säger Robert Lindgren.

Läs mer: Bandyhallsfrågan har väckts till liv igen

Läs mer: SJ-områdets framtid beror på saneringskostnader