Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK Bandy rasade ihop efter paus – föll blytungt mot Frillesås

Länge ledning och alla chanser att vinna.
Men i den andra halvleken tappade ÖSK Bandy allt mot Frillesås.
Laget föll med klara 7–3.

Första hemmamatchen av två i helgen. ÖSK Bandy fick en bra inledning på mötet med Frillesås i Behrn arena. Alex Adeheimer gav laget ledningen i den nionde minuten. Frillesås kvitterade sedan. Fredrik Brandin målskytt i den 39:e minuten.

ÖSK återtog ledningen i den 42:a minuten. Johannes Camilton gjorde 2–1. Men Frillesås utjämnade på nytt endast 46 sekunder senare.

2–2-målet kom att förstöra allt för ÖSK. Det dröjde bara omkring en minut in på den andra halvleken innan Frillesås tog ledningen. Sedan fyllde gästerna på med ytterligare två mål.

Jimmy Jeschinskiy tände hoppet. Reducerade i den 75:e minuten. Mindre än två minuter senare satte Frillesås dock 6–3. Bortalaget spikade sedan slutresultatet till 7–3.

En ytterst sur förlust för ÖSK Bandy. Laget ligger alltjämt på åttonde plats och står på sex poäng efter lika många spelade matcher. Den bandyallsvenska tabellen haltar en aning.