Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"På tok för tidigt att åka ur nu"

Lättare uppgifter finns.
Men Edsbyn har inte gett upp kvartsfinalserien mot Villa.
I kväll tänker laget vrida tillbaka pendeln i rödblå favör.
– Nu är det kniven på strupen i tre matcher, en häftig uppgift. Tuff men inte omöjlig, säger Simon Jansson.

Läget är glasklart – Edsbyn måste vinna tre raka matcher för att nå en semifinal.

Efter två mediokra insatser har laget satt sig i samma sits som under förra säsongens slutspel – och har 0–2 i matcher mot Villa Lidköping.

Se Edsbyn–Villa här , live från 18.50!

– Det kändes inte bra efter matchen i tisdags, det gjorde det inte. Vi har inte kommit upp i nivå i vårt eget spel vare sig i fart eller bolltempo, säger Simon Jansson som inte har någon vettig förklaring till Edsbyns relativa tomgång.

– Svårt att säga vad det beror på eftersom vi går in med bra inställning. Visste man vad som vore fel hade det varit enkelt att korrigera det. När vi tittat på matchen i efterhand så ser man att det inte är jättedåligt, det är mycket att vi släpper för enkla mål och inte sätter våra chanser.

Simon själv var en av målsumparna när Edsbyn inledde tisdagens match med att skapa några jättechanser.

– Det är läget som jag får av (Martin) Frid som grämer mig mest, vet inte hur jag kunde bomma den. Det ska inte få hända i ett slutspel, säger Simon Jansson.

I Bandypuls direktsända möte på torsdag hoppas Edsbyanfallaren på skärpning och att laget hittar tillbaka till det spel som gav dem en tredjeplats i elitserien.

– Vi måste hitta en kombination av att köra och gå på attack och ha bra tålamod. Sen så måste vi utmana deras försvar bättre än i de två första matcherna.

Lyckas Edsbyn inte med det, ja då är säsongen än en gång över alldeles för tidigt.

– Det skulle kännas för jävligt om vi skulle ha spelat färdigt 21:00 i morgon (ikväll). Det vore oerhört jobbigt. Sett till vad vi presterat i serien så är det på tok för tidigt att åka ut nu. Och det ska vi bevisa i morgon.