Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pluskund på Bandypuls? Se en livesänd match per omgång fram till slutspelet

Är du Pluskund hos Bandypuls?
Då kommer du från och med nästa vecka och fram till slutspelet att kunna se en match per omgång hos oss.
– Vi är oerhört glada över att kunna presentera det här, säger Bandypuls redaktör Andreas Tagg.

Från och med onsdag 11 januari och fram till slutspelet så kommer du som är Pluskund på Bandypuls att få tillgång till en TV-sänd match per omgång. Det blir möjligt tack vare ett samarbete med med Bandyplay och Elitserien. Sändningarna produceras fortfarande av Bandyplay.

– Bandypuls är ledande i medie-Sverige när det gäller att bevaka bandy, och elitserien i synnerhet, och är självklart en viktig partner för oss. Därför är det viktigt att vi hela tiden utvecklar vårt samarbete, som med denna satsning, säger ligachefen Per Selin.

Totalt handlar det om sju matcher som kommer att kunna ses via Bandypuls och sändningarna ingår för kunder med Plus-abbonemang.

– Vi är oerhört glada över att kunna presentera det här, vilket är möjligt tack vare ett bra samarbete med Bandyplay. För vår del innebär det att vi kan erbjuda våra Pluskunder lite extra, säger Andreas Tagg, redaktör på Bandypuls.

FAKTA – Här är matcherna som du kommer att kunna se på Bandypuls:

Onsdag 11 januari: Tillberga–Vetlanda

Fredag 13 januari: Hammarby–Vänersborg

Fredag 20 januari: Vänersborg–Sandviken

Söndag 22 januari: Broberg–Västerås

Onsdag 8 februari: Edsbyn–Tillberga

Fredag 10 februari: Vänersborg–Vetlanda

Söndag 12 februari: Broberg–Hammarby

Fredag 17 februari: Hammarby–Sirius