Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rättvik vann på bortaplan mot Västanfors

Rättvik ledde med 4–1 i paus mot Västanfors i lördagens match på bortaplan i Allsvenskan. I andra halvlek kom Västanfors närmare, men Rättvik kunde hålla undan till seger 5–3.

Rättviks tränare Mikael Bratt om matchen:

– Vi åker hit efter haft riktig sjukstuga i veckan, Jesper Nywertz och Henrik Cervin fick stanna hemma i Rättvik sjuka. Vi har två avbytare med oss ner till Fagersta, tycker vi visar bra karaktär och moral ändå. Riktigt bra gjort av grabbarna, att orken tryter lite i andra är inte konstigt med tanke på hur veckan har varit. Vi lyckas med att bli bästa Dalalaget i allsvenskan och passerar två lag i tabellen, vackert så. Eloge till Västanfors som inte slutar kämpa trots underläge 1-5 en bit in i andra.

Markus Karlström och Jesper Hjelm gjorde två mål var för Rättvik. Tim Stjernström gjorde också ett mål för Rättvik, målen för Västanfors gjordes av Johan Söderström 2 och Marc Samuelsson.

Det här betyder att Västanfors slutar på 16:e plats, och Rättvik på åttonde plats.