Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Reaktionen på Tellus knall mot Hammarby: "Sinnessjukt – det ska inte gå"

Nykomlingen mot storklubben på Zinkensdam – då tog Tellus poäng av Hammarby i 2–2-krysset.
Nu hyllas Peter Rönnqvist lagbygge av Bandypuls Rikard Bäckman.
– Det är helt sinnessjukt att de gör de här resultaten. Det tycker jag verkligen, säger han i vår livesändning efter derbyomgången på fredagskvällen.

Nykomlingen Tellus var minst sagt utdömda före säsongen.

Men på fredagskvällen tog Stockholmsklubben poäng igen. För fjärde gången på elva omgångar.

Dessutom via 2–2 mot Hammarby i derbyt på Zinkensdam.

– Vi pratade om att Tillberga skrällde mot VSK och vann med 3–2. Men att Tellus tog poäng mot Hammarby måste vara den här omgångens stora skräll, säger Bandypuls Rikard Bäckman i livesändningen efter den elfte elitserieomgången.

Hur ser du på klubbens start i elitserien?

– Det är helt sinnessjukt att de gör de här resultaten. Det tycker jag verkligen. Tog man en titt på truppen före säsongen kände man att det aldrig skulle gå. Att det skulle bli värre än för Katrineholm den säsongen när de torskade så oerhört – men det gör inte Tellus. Det är skithäftigt för hela serien.

Vad är det laget har?

– Bra fråga. De har en tro och en rutinerad tränare. De måste ha en fantastisk tro i gruppen, speciellt efter försäsongen med förhållande de har där på Zinken. Det måste ha svetsat ihop gruppen. Men det ska inte gå att göra det de gör med det bandylaget.